ΓΙΑΤΙ FOREST SCHOOL; image
  1. Χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο κορυφαία εκπαιδευτικά συστήματα παγκοσμίως:  μέθοδος Μοντεσσόρι στόχος της είναι να δημιουργήσει παιδιά ώριμα και κοινωνικά.
  2. Προάγει τον αθλητισμό και ενισχύει τις δραστηριότητες με γυμναστές όπου ασχολούνται με τα παιδιά, διδάσκοντας τους πολλές αθλητικές δραστηριότητες 
  3. Το forest school, ταξιδεύει τα παιδιά στον κόσμο της φαντασίας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, μέσα από το θέατρο και την μουσική, όπου υποδέχεται αξιόλογες παιδικές παραστάσεις στoν χώρο του παιδικού σταθμού. 
  4. Το εικαστικό μέρος και το δημιουργικό παιχνίδι μέσα από τη ζωγραφική και τις κατασκευές, αναδεικνύουν τις ικανότητες των παιδιών!
  5. Σημαντικός λόγος είναι το παιδί σας, να είναι ασφαλές, να είναι ευτυχισμένο και να λαμβάνει τη φροντίδα ή την εκπαίδευση που θα το κάνει να γνωρίσει τον κόσμο! 
  6. Επιμελής καθαριότητα σε όλους τους χώρους του σταθμού. 
  7. Υπάρχει το σχολικό μας λεωφορείο όπου εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια 
  8. Εκτός από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, έχουμε προσιτές τιμές! 
  9. Πραγματοποιούμε εξορμήσεις και εκδρομές καθ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς στη φύση (στο αγρόκτημά μας 20 λεπτά απο τον σταθμό ). Σύμφωνα με τις έρευνες, τα παιδιά που περνούν χρόνο έξω στη φύση είναι: πιο χαρούμενα: Ο ήλιος, ο καθαρός αέρας και η δραστηριότητες στη φύση ενθαρρύνουν τη θετική διάθεση, πιο ήρεμα, πιο δημιουργικά. 
  10.  Σωστή οργάνωση ,συνεργασία ομαλή προσαρμογή παιδιού .Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό (πιστοποιημένοι γνώστες πρώτων βοηθειών) είναι έτοιμο να προσφέρει αγάπη, φροντίδα, εκπαίδευση καθώς και μοναδικές εμπειρίες στα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού.